Cinema i teatre

El documental del mes (en línia): ROBOTS

16/11/2020-30/11/2020

00:00

Gratuït

ROBOTS, les històries d'amor del futur

Projecció en línia. Si el vols veure ompliu aquest formulari per rebre l'enllaç i el codi per accedir-hi.

  • Direcció: Isa Willinger, 2019
  • 88 min.
  • Anglès, japonès, italià i alemany
  • Subtítols: català, castellà i anglès

Sinopsi

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

El documental del mes: Robots