Exposicions

Exposició: Pompeu Fabra. Una llengua completa

11/05/2019-30/05/2019

Gratuït

Biblioteca Ventura Gassol

Marqués de Samà, 8
43820 Calafell

En motiu de celebrar-se dels 150 anys del naixement del Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va declarar el 2018 l’Any Pompeu Fabra, amb l’objectiu de difondre la figura i l’obra d’aquest personatge essencial de la cultura catalana. L’Any Pompeu Fabra va incloure l’any passat una munió d’actes diversos a tot Catalunya per reconèixer l’obra del Mestre, i Calafell també s’hi ha volgut sumar.

Aquest mes de maig, amb la col·laboració de la Biblioteca Ventura Gassol i de l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, tindrem l’oportunitat d’endinsar-nos en la figura i l’obra de Pompeu Fabra a través de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, produïda per la Direcció General de Política Lingüística.

L’exposició estarà instal·lada de l’11 al 30 de maig al vestíbul de la mateixa biblioteca. L’horari de visita és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h, i de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

Pompeu Fabra. Una llegenda completa