Teatre - The Melting Pot Pourri

11/03/2018
Hora: 
18.00 h
Lloc: 
Teatre Joan Colet

The Melting Pot Pourri

Per a aquest espectacle hem triat els millors sketches dels últims anys i els hem combinat amb algunes novetats a l'estil de “el millor dels Excèntrics”. Són aquells que ens han proporcionat major plaure a l'hora de representar-los en directe i que més emocionen al públic.
Algunes d'aquestes entrades són part de l'espectacle Rococó Bananes, unes altres provenen d'espectacles anteriors i algunes altres són completament noves.
Alguns extractes de premsa :
"El talent, l'expressió gestual, a més de la virtuosidad musical amb instruments impossibles ens revelen un món prodigiós que es dirigeix al cor i a la intel·ligència, i el seu ressò perdura en la memòria dels espectadors encantats …"
“Comediants, músics i malabaristes, aquest trio atípic renova la figura del clown gràcies a una poètica d'arrel surrealista que troba l'equilibri entre la modernitat i el classicisme i provoca un devessall de riures”
Durant més de trenta anys de gira pels teatres de tot el món, aquest trio defensa amb força l'art del clown i ha rebut el prestigiós Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2011 entre altres premis.