Curs - Ajudant de cambrer amb anglès

20/02/2017 - 23/05/2017
Hora: 
De 9.00 a 14.00 h.

Hi haurà selecció prèvia dels aspirant.
Adreçat a: Joves de 16 a 25 anys amb Graduat ESO o sense Graduat ESO

Temari:

Mòdul 1: Conceptes bàsics (30 hores)

  • Introducció al bar i restaurant i les seves dependències.
  • Normes d'uniformitat.
  • Normes de conducta amb els clients, els companys i l'empresa.
  • Organització del rang.
  • Comunicació i atenció als clients
  • Tipus de serveis.
  • L'ús de les eines professionals.
  • Aplicació de normes i condicions higiènic sanitàries en restauració
  • Breu introducció al mètode APPCC

 Mòdul 2: Serveis de bar i restaurant (60 hores)

  • Organització del bar.
  • El servei dins del bar. Servei de mostrador.
  • Les comandes.
  • El magatzem i el control d’existències.
  • La carta del bar.
  • Els vins i el seu servei.
  • Neteja dels materials i aparador
  • Neteja de maquinaria i establiment
  • Servei de menjador.
  • Muntatge de taules per a banquets
  • Posada a punt de l’àrea de Servei
  • Servei de esmorzar, te i borses de viatge
  • Transport de plats i gots
  • Desmuntatge de taules i recollida de material

 Mòdul 3: Preparació i serveis de begudes i menjar ràpid  (65 hores)

  • Plats preparats davant del client.
  • Gelateria i Creperia
  • Elaboració de cafès, infusions, sucs naturals, i batuts
  • Elaboració d’entrepans, sandvitxos, i plats combinats
  • Elaboració i presentació d’aperitius, cerveses, licors de major consum.

Mòdul 4: Prevenció de riscos laborals (10 hores)

Mòdul 5: Manipulador d’aliments (5 hores)

Mòdul 6: Anglès per hostaleria (60 hores)

  • El client anglès.
  • L’alfabet i la transcripció fonètica.
  • Regles de pronunciació.
  • Expressions comuns: saludar, acomiadar-se, agrair, etc
  • Pronoms subjecte i objecte.
  • Verbs: voler, necessitar, tenir, ser o estar, comprar, etc.
  • Vocabulari bàsic: numerals, dies de la setmana, hores, objectes comuns, colors, família, etc
  • Present simple: afirmatiu, negatiu, interrogatiu.
  • Adverbis de lloc i temps, pronoms possessius, preposicions.
  • Vocabulari específic relacionat amb la restauració: aliments, begudes, plats, punts de cocció, utillatge, etc.
  • Listenings i Roll-playing amb diàlegs específics sobre comandes, demanar el compte i tornar el canvi.
  • Estratègies de comunicació.

 Mòdul 7: Desenvolupament competencial amb ciència i tecnologia (10 h)

  • Creacions mecàniques i elèctriques, segons reptes plantejats.
  • Competències a treballar: creativitat, treball en equip, iniciativa, resolució de reptes i gestió de la frustració, autonomia, compromís i responsabilitat, comunicació, consens, etc...

 Mòdul 8: Competències clau i laborals aplicades (60 hores)

  • Competències laborals i motivació
  • Habilitats Socials i laborals
  • Tècniques de comunicació i atenció al públic en hostaleria
  • Emprenedoria
  • Matemàtiques aplicades
  • Català
  • Tècniques de recerca de feina amb informàtica

EN FINALITZAR EL CURS ES REALITZEN PRÀCTIQUES EN EMPRESA

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015”.