Carles Martin i García

ERC

Portaveu

Nascut a Vilafranca 7/8/1973. Restaurador, casat i pare de dos fills.

  • Delegat sindical a nivell estatal LOLS PER CCOO, PRL
  • Direcció de restauració EADA
  • Català nivell nadiu
  • Castella nivell nadiu
  • Anglès nivell intermediate
  • Francès nivell A2
  • Ofimàtica: entorn office i Windows

Actualment i des de l'abril (2009) al departament d'Enoturisme de les caves Freixenet.

  • Sala de Degustació, rebent a més de 70.000 visitants durant l'any.
  • Realitzant gestió de sala.
  • Gestió comandes i proveïdors tan propis com externs.
  • Control estocs, inventari, magatzem.
  • Coordinació del personal.
  • Cap de sala en events puntuals al Salo Real amb capacitat per 200 persones

Des de desembre de 2006 fins juny del 2008: Primer maître a Can Bonastre Wine Resort. Hotel de 5*, amb 12 habitacions.

  • Coordinant el departament de sales de tot el recinte:
  • Sala per Banquets, amb una capacitat de 200 pax.
  • Restaurant gastronòmic Tribia,amb 10 taules, on es realitzaven, convencions i esmorzars.
  • Restaurant informal Food & Cups, amb una capacitat de 15 taules.
  • Al capdavant d'un equip de 9 cambrers en plantilla fixa, més extres per events especials i banquets.
  • Realitzant control de comandes, inventaris, lloguer de material, horaris del personal, etc.

Des de febrer de 2005 fins novembre del 2006: Primer maître del Grup Cal Blay (empresa dedicada al catering). Realitzant control de la bodega per tots els serveis del Grup Cal Blay, exercint a la vegada com comercial de events, tracten directament amb els clients, organitzant i supervisant durant els serveis.

Gestió lloguer de material i proveïdors en general.

Des de febrer de 2003 fins gener de 2005: Cap de sala del Restaurant Cal Blay, de Sant Sadurní d'Anoia, gestionant les compres de bodega, i gestió del personal de sala, amb una plantilla de 5 cambrers, sota la meva supervisió.

Des de setembre de 1998 fins gener de 2003: Propietari del Restaurant “El Racó de l'Ateneu”, situat a Sant Sadurni d'Anoia. Carta informal, amb menús, plats combinats i gran varietat de vins.

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.