Francisco Clavero Sanz

CiU

Nascut a Osca el 14 d’abril de 1957 i resident a Calafell des del 1990.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Cursos de formació de forma continuada en Medicina Interna, Pediatria i Cardiologia.

Actualment cursant la Llicenciatura en Història de l’Art i la qual tinc previsió de finalitzar a curt termini.

La meva activitat professional s’ha desenvolupat com a metge en el àmbit de l’atenció primària i urgències per a l’ICS i, des de fa 25 anys, com a metge de família i Gerent del Centre Mèdic de Calafell.

Regidor de l’Ajuntament de Calafell des del 2011. Durant el mandat 2011-2015 he estat responsable de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, així com de la regidoria de Sanitat.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de fa 17 anualitats. Durant vuit anys d’aquest període, he estat Cap Local; actualment i des de fa 4 anys, sóc membre del Comitè Local de Calafell.

Membre de la tripulació del Bot Salvavides des del 2000 i Vicepresident de la Junta Gestora del Club Patí Calafell (2013 fins l’actualitat). Col·laboro en diferents entitats sense ànim de lucre, especialment les relacionades en la protecció dels animals.

Apassionat de la fotografia i de la història de l’art. En més d’una ocasió he cedit les meves fotografies per diferents exposicions i publicacions.

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.