Ivan Montejo Sarias

CUP

Portaveu

Vaig néixer a Calafell l'any 1984, on he viscut fins a dia d'avui. En l'actualitat faig de portaveu del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Calafell.

Formació

Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Investigació Social Aplicada per la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. També he cursat estudis en l'àmbit de l'associacionisme juvenil i l'avaluació de programes socials.

Experiència professional

Des dels 16 anys i durant la meva etapa d'estudiant vaig treballar en diverses feines precàries o de temporada en els sectors de l'hostaleria, la restauració i el comerç. Finalitzada l'etapa universitària, vaig treballar com a tècnic de l'administració pública local en els àmbits de les polítiques de joventut i treball.

Actualment em trobo en situació d'excedència forçosa de la meva feina com a educador patrimonial a l'OAM Fundació Castell de Calafell, un organisme autònom pertanyent a l'Ajuntament de Calafell que gestiona el patrimoni del municipi obert al públic.

Paral·lelament, també desenvolupo tasques d'investigació en polítiques públiques, especialment en l'àmbit de la protecció social i a la dependència. Aquí podeu veure un parell de treballs publicats:

Militància i activisme social

Sóc militant de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) i de l'organització política En Lluita i afiliat a la Confederació General del Treball (CGT). Des de l'adolescència he participat en diversos espais d'activisme social, moviments estudiantils, assemblees de joves i entitats de defensa del territori. També he col·laborat en organitzacions antifeixistes com Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).

Aquí podeu veure alguns articles que he fet en els darrers anys reflexionant sobre temes polítics i socials d'actualitat:

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.