Joan Olivella Ricart

CiU

Portaveu

Nascut a Calafell el 30 de setembre de 1954.

Mestre titulat per la Universitat de Barcelona. Postgrau en gestió i administració Local per la Universitat Autònoma de Barcelona. Curs d’especialització en Administració Pública Local (UAB). Així mateix, al llarg de la meva carrera professional he cursat formacions específiques i de reciclatge en l’àmbit de l’educació i gestió Administració Local.

Mestre de primària i secundària. Els meus inicis van ser a l’escola privada i, posteriorment, vaig accedir a la funció pública en l’escola Santa Creu de Calafell i després vaig accedir a l’institut INS Camí de Mar. Vaig tenir l’oportunitat de ser Director de l’escola Santa Creu de Calafell durant 6 anys.

Des de l’any 1995 sóc regidor de l’Ajuntament de Calafell. He estat responsable de les regidories de Cultura, Ensenyament, Esports, Joventut, Treball, Calafell Ràdio, Turisme, Hisenda i Recursos Humans al llarg d’aquest període. Durant els exercicis 2005-2007 vaig exercir com Alcalde de Calafell i, posteriorment, en el mandat 2011-2015 també ho he estat. També he ocupat el càrrec com a President de l'OAM Fundació Castell de Calafell, l'organisme responsable de la gestió del patrimoni cultural del municipi. Actualment, portaveu del Grup Municipal de CDC i regidor a l’oposició.

El en període del 2007-2009 vaig ser Diputat de la Diputació de Tarragona sent responsable dels Serveis Interns i Recursos Humans, així com dels Centres Educatius Especials. Actualment, he estat nomenat novament en aquest càrrec amb la responsabilitat del Servei d’Atenció als Municipis en el àmbit de la Cultura. President del Consell Comarcal del Baix Penedès, en el període comprés entre el 2011-2015 Cap Local de CDC Calafell des del 2007. Al llarg del temps, he estat una persona involucrada en diferents entitats de Calafell: membre del Centre Cultural Excursionista de Calafell ( CCC), Secretari de la Creu Roja, membre de l’Esbart Dansaire i del Club de Bàsquet Calafell; així com sent soci de diferents entitats culturals i esportives del municipi.

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.