Sandra Suàrez i Plana

Sumem+

Portaveu

Nascuda a Calafell el 24 de juliol de 1977.

Diplomada en Relacions laborals per la UPF, graduada social per l'il·lustre col·legi de graduats social de Tarragona. Curs de postgrau en gestió i administració local (UAB). Agent local d'igualtat (URV). Màster en gestió de projectes i espais culturals (en curs).

Per compte aliena ha treballat en diversos despatxs d'assessorament laboral de Barcelona exercint les tasques de tècnica en relacions laborals des de la finalització dels seus estudis, 1999 fins el 2004. Des d'aquest any i fins el 2010 ha estat graduada social per compte pròpia. En l'administració pública ha treballat com a tècnica de projectes (2007-2008) i com a coordinadora d'agents d'igualtat (2008-2011) a la Diputació de Tarragona.

Regidora de l'ajuntament de Calafell des del mandat 2003 – 2007 amb les responsabilitats de gestió de benestar social i família i de recursos humans. En el mandat 2011-2015 tinenta d'alcalde de l'àrea de serveis a les persones sent la responsable de la regidoria de cultura, d'ensenyament i de treball. Vicepresidenta de l'OAM Fundació Castell de Calafell, l'organisme responsable de la gestió del patrimoni cultural del municipi. Actualment, regidora a l'oposició.

És presidenta de la subcomissió d'igualtat de l'Associació Catalana de Municipis i membre del consell d'administració del Consorci per a la Normalització Lingüística, representant l'ACM. Membre del comitè local de CDC de Calafell. Membre de l'executiu de federació del Camp de Tarragona de CDC, des del 2007 i vicepresidenta de l'agrupació comarcal del Baix Penedès de CDC des del 2011.

Amant del teatre, la lectura, la paraula i defensora "aferrissada" de la igualtat real entre homes i dones.

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.