Subvencions per a persones autònomes, empreses i microempreses afectades per la COVID-19

Concessió de subvencions per a persones treballadores autònomes, empreses i microempreses establertes a Calafell afectades econòmicament per les conseqüències de la crisi sanitària derivada del COVID-19

Calafell és un municipi turístic amb un important teixit comercial i empresarial que representa una part molt significativa de la seva riquesa. A principis de març del 2020, ha estat reconeguda com a pandèmia global la malaltia per corona virus (COVID-19), que ha derivat en la declaració de l'estat d'alarma, des del passat 14 de març de 2020, per la gestió de la situació de crisi sanitària que ha provocat. Aquesta pandèmia està ocasionant danys arreu, generant, entre d'altres, una reducció dràstica i involuntària de l'activitat econòmica del teixit empresarial de Calafell i provocant fins i tot l'aturada de nombroses empreses.

l’Ajuntament de Calafell ha preparat una línia d'ajuts de 750.000 euros adreçada a persones treballadores autònomes, empreses i microempreses establertes al municipi per pal·liar la manca o disminució d’ingressos i contribuir a recuperar la seva activitat empresarial, de conformitat amb les bases de subvencions que es detallen en els arxius adjunts.

Termini de presentació de sol·licituds: del 29 de juliol fins al 18 d'agost de 2020.

Les sol·licituds s'han de presentar per via telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament. Un cop obert el termini, trobareu el tràmit clicant la pestanya "Tràmits i gestions", sota la secció "Activitat econòmica i ocupació".

Per a qualsevol dubte o aclariment es poden adreçar a:

Convocatòria, bases, atorgament