Discoteca Louie Vega

Es tracta d'un edifici aïllat de planta irregular amb una sola alçada diàfana a l'interior, amb diferents altells i desnivells, destinat a macrodiscoteca. Consta de dues sales de ball, jardins amb piscina i un restaurant. L'edifici és construït amb una estructura metàl·lica vista des de l'interior i, en part, des de l'exterior. Els tancaments exteriors són concebuts amb parts transparents de vidre (bàsicament en la part sud que dóna als jardins i a la piscina) i parts opaques revestides amb xapa metàl·lica galvanitzada i amb acer oxidat, tipus "corten". La coberta és inclinada i és revestida, també, amb xapa metàl·lica. A l'exterior hi ha diferents volums auxiliars, exempts de l'edificació principal, repartits per la finca, amb acabats metàl·lics.

La discoteca Louie Vega amb l'avioneta encastada a una de les façanes

En una de les façanes, adjacent al portal principal d'accés a l'edifici, hi ha part d'una avioneta encastada, la part davantera de la qual és visible des de l'interior. Sembla ser que, durant la guerra civil de 1936-1939, un avió batejat amb el nom de Louie Vega es va estavellar en aquest indret. D'aquí la incorporació d'aquest element i el nom de la discoteca.

La discoteca Louie Vega va ser inaugurada el mes de juliol de 1988. L'arquitecte que la va concebre va ser Alfred Arribas i el seu disseny d'avantguarda li va suposar l'obtenció del Premi FAD de l'Opinió l'any 1988.

La implantació d'aquesta iniciativa empresarial de tipus lúdic va esdevenir un referent en ampliar, amb unes instal·lacions d'avantguarda, l'oferta d'oci del municipi i de la comarca.