02/06/2017

Calafell celebra aquest diumenge el Dia Mundial del Medi Ambient

Amb la segona festa del medi ambient al Parc de la Sínia

Calafell se suma al Dia del Mundial del Medi Ambient amb l’organització aquest diumenge, 4 de juny, juny de la segona Festa del Medi Ambient. Aquesta activitat es desenvoluparà al Parc de la Sínia, de 10.30 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i serà completament gratuïta.

Hi haurà tallers d’aprofitament de residus, una ludoteca de l’aigua per prendre consciència de l’ús racional dels recursos, jocs realitzats amb deixalles per descobrir altres formes de divertir-se amb materials que ja no tenien vida útil. i conta contes per fomentar el reciclatge. Tot un ventall d’activitats per al més petits de la casa i aprendre a respectar el nostre entorn passant el dia en família.

El Dia Mundial del Medi Ambient es commemora el 5 de juny de cada any. Va ser establert per l’Organització de les Nacions Unides per sensibilitzar la població mundial en relació a temes ambientals. Arreu del mon se celebren múltiples acvitiats amb l’objectiu de promoure un canvi d’actitud i crear concsicència ambiental. La idea és que tothom assumeixi que esten exhaurint els recursos naturals, que no són infinits; que està empitjorant l’escalfament global i augmentat els problemes a la capa d’ozó; que s’està extingit la biodiversitat; que creixen les malalties i la seva gravetat arran de la contaminació; que augmenta la quantitat de brossa que aboquem a la terra sense que aquesta la pugui absorbir; o que l’aire cada cop està més brut i que talem arbres com si no tinguessin cap funció vital.

Organizen la regidoria de medi Ambient de Calfaell i l’empresa Urbaser, concessionària del servei municipal de neteja viària.