17/03/2017

Calafell disposarà d'un servei de menjador per a la gent gran

Funcionarà a partir del proper 1 d'abril a la llar de jubilats de Calafell Poble

La gent gran de Calafell disposarà des del proper 1 d’abril d’un servei específic de menjador. Estarà ofert per la Fundació Santa Teresa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell i la Llar de Jubilats de Calafell Poble.

Els dinars, que s’oferiran a la seu de la mateixa Llar de Jubilats, al carrer Jesús de Calafell Poble, tindran un preu de 5 euros per a aquells usuaris de caràcter diari, i de 6 euros per a les persones que el vulguin fer servir de manera puntual.

L’objecte del servei de menjador, a més de facilitar àpats equilibrats i saludables a un preu econòmic, és aportar un nou espai de trobada i de relació, així com fomentar que la persona continuï vivint a casa seva. Aquesta conservació de l’autonomia es considera clau en la millora de la qualitat de vida i benestar de la gent gran. 

Els requisits per donar-se d’alta consisteixen en ser major de 65 anys i estar empadronat al municipi. Per formalitzar la inscripció, s’ha de trucar al telèfon 977 66 71 11 i demanar per Núria Vila.