10/06/2017

Fins al 18 de juny, ruta gastronòmica del mar a Calafell

20 restaurants serveixen un tast mariner dels més diversos estils

Calafell celebra fins al proper 18 de juny la Ruta Gastronòmica del Mar. Vint restaurants locals ofereixen un tast mariner dels més diversos estils, acompanyat d’una copa de vi de la DO Penedès, al preu de 3 euros.

Els establiments participants són L’Àncora, La mar de fons, Taberna 21, La Nocciola, La Candela, Tapafell, Bar Calafell, La Porketa, La Vermuteria del Mar, La Sirena, Glops, El Bot, A Can Pilis, La Bodegueta del Pa Torrat, Las Brasas, Masia de la Platja Tapes, Gastropub Don Corbatón Beach i Frankfurt’s Calafell.

En el document annex a aquesta notícia trobareu la degustació que ofereix cada local, on estan situats i l’horari concret en què aplica aquesta promoció.

Hi ha un “carnet” que les persones que facin la ruta podran anar completant amb el segell dels establiments. Quan en tinguin cinc podran entrar en el sorteig d’un menú degustació per a dues persones en l’establiment d’entre els participants que triïn.

Aquesta activitat és organitzada per l’associació d’empresaris Fòrum Calafell, amb el suport de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calafell i la DO Penedès.