200 immobiliaris d’arreu d’Espanya vénen a Calafell, per participar en el congrés AIC 15

06/03/2015

Uns 200 immobiliaris d’arreu d’Espanya han vingut avui a Calafell, per participar en el congrés AIC 15, que organitza l’Associació Immobiliària de Calafell (AIC). 

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, juntament amb la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Olga Elvira, i el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Vidal, han donat la benvinguda aquest matí als participants en aquest congrés, que té lloc durant tot el dia d’avui, en el Centre Cívic Cinema Iris.

Joan Olivella ha destacat “l’èxit de participació que any rere any té aquest congrés, gràcies a la manera innovadora en què es planteja, cosa que sens dubte és mèrit dels seus organitzadors”. I és que la singularitat d’aquesta jornada professional és que la majoria dels conferenciants són gent de sectors aliens al món immobiliari, que expliquen com treballen en cadascun dels seus sectors perquè els immobiliaris puguin extreure idees útils per aplicar al seu ofici.

Sergi Verge, representant d’AIC, ha afirmat que “si alguna cosa caracteritza tots els que estan presents avui al congrés és que tots som uns autèntics apassionats”, i ha explicat que la passió és imprescindible per tirar endavant qualsevol empresa. 

En aquesta cinquena edició el tema central del congrés és la creativitat, i per això s’ha convidat a personalitats destacades en diferents àmbits: un professor d’innovació (Franc Ponti), una periodista (Rebeca Pérez), dos cuiners de Calafell (Jordi Guillem, del restaurant Lo Mam, i David Vernet, del Vell Papiol), una investigadora (Eva Ortoll), un esportista i expert youtuber (Valentí San Juan), un grup musical (Els Buhos) i un compositor (Jaume Nin). A més, sis immobiliaris fan una miniconferència de 10 minuts, en el que s’anomena “snacks immobiliaris”, explicant la seva experiència.