Benedicció del nou campanar de l’església de segur de calafell

04/11/2005

Calafell, 4 de novembre.- Demà dissabte, 5 de novembre, a les 17h. tindrà lloc l’acte de benedicció del nou campanar de l’Església de l’Assumpció de Segur de Calafell. L’acte comptarà amb la presència de
l’arquebisbe de Tarragona i de les principals autoritats del municipi.

La benedicció del campanar, així com també de les campanes tindrà lloc en el transcurs de la Santa Missa. Després de la benedicció, i ja fora de l’església, hi haurà l’actuació de castellers i de grups folklòrics del municipi. Vicenç Ribes, mossèn de l’església, ha explicat que espera “que aquesta fita sigui també una empenta per la vida eclesial de Segur de Calafell”. L’acte tindrà una especial solemnitat, ja que es comptarà amb la presència de monsenyor Jaume Pujol Balcells, arquebisbe de Tarragona, sacerdots, i autoritats del municipi.

De fet, aquesta inauguració és un fet prou esperat a Segur de Calafell, ja que quan es va construir l’Església de l’Assumpció no es va poder fer el campanar que, en un principi, estava projectat. Ara, trenta anys després, l’església ha vist, a la fi, acabat el seu projecte, el qual “sha encarregat al mateix arquitecte que va dissenyar l’església, Jaume Teixadó”, ha dit mossèn Vicenç. Cal remarcar que les quatre campanes del campanar que es beneirà tenen 12 metres d’alçada, i que la seva col.locació es farà dies després de la benedicció.