Calafell obre un servei per dinamitzar oportunitats socioeconòmiques generades pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

28/03/2017

A Calafell ha començat a funcionar un servei per dinamitzar  les oportunitats socioeconòmiques que puguin generar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Aquest servei està situat a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, al carrer Jaume Jané, 2, al nucli de la Platja, i compta amb una responsable, Mercè Sierra, que pertany a la Diputació de Tarragona.

Aquest servei forma part de la Xarxa d’Agents Dinamitzadors dels Jocs, creada per l’organització del certamen, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i de la Diputació. La finalitat del projecte és fer accions molt orientades al llegat que deixaran els Jocs Mediterranis.

Les actuacions seran en els àmbits de la comunicació, la promoció econòmica, la salut, la cultura, l’educació, l’esport, el turisme... I es faran tot fomentat la participació i implicació ciutadana i del teixit associatiu, empresarial i esportiu. Aquest servei també donarà suport a la subseu calafellenca dels Jocs, tot ajudant a la coordinació amb l’organització general de Tarragona 2018.

La dinamitzadora dels Jocs es posarà en contacte amb les entitats del municipi al llarg dels propers dies. Qui vulgui comunicar-hi, pot fer-ho trucant al 977 699 009 (extensió 433), o enviant un correu electrònic a msierra@dipta.cat