Calafell Ràdio estrena nova temporada amb una renovació de la programació

13/09/2016

Calafell Ràdio ha estrenat nova programació aquest 12 de setembre coindint amb l’inici de la temporada. Tot i les novetats, els continguts propis continuen sent l’aposta prioritària de l’emissora municipal, amb un 90% de la graella, així com l’oferta informativa, que es reforça amb nous espais.

De dilluns a divendres, les tres edicions diàries dels informatius (a les 8, a les 13.30 i a les 19.30 hores) es reforçaran amb més informació esportiva i un nou programa diari d’agenda d’actes i informació d’interès municipal. En el primer cas, Ernest Gili conduirà el “Calafell Esportiu de 13 a 13.30, amb tota la informació dels clubs i entitats calafellenques i de les competicions que disputen. I en el segon, Kelly Kimberly presentarà un nou programa, “El pregoner”, que s’emetrà de 15 a 16 hores.

Als matins, continua el magazín “Calafell Matí”, conduït per Xavier Sanjuán de les 9 a les 12 hores. I a continuació, de 12 a 13 hores, Kelly Kimberly presentarà el programa d’entrevistes “L’aperitiu”.

A la tarda, l’aposta és més per l’entreteniment. De 16 a 19 hores, continua el programa musical “Moda Sonora”, presentat per Andreu Tello. I després de l’informatiu del vespre, a partir de les 20 hores, comença la franja de programes produïts i presentats pels col·laboradors de l’emissora, amb espais de poesia, sardanes, música clàssica, jazz, música llatina, selecció musical dels 80 i 90... De dilluns a dijous, aquesta franja acaba a les 22 hores, però els divendres es prolonga fins a la 1 de la matinada.

Els caps de setmana el protagonisme recau en la informació i les transmissions esportives i més hores de producció a càrrec de col·laboradors.

La programació de Calafell Ràdio pot escoltar-se per emissió convencional, al 107.9 de l’FM, però també per internet. A www.calafellradio.cat pot escoltar-se l’emissió en directe, però també programes anteriors gràcies al servei de ràdio a la carta. És més, l’emissora pot seguir-se també mitjançant les xarxes socials.