Calafell.tv posa en marxa la programació radiofònica d’estiu

22/06/2017

Calafell.tv ha començat la programació radiofònica d’estiu, que es prolongarà fins a la Diada de l’Onze de Setembre. Durant l’estiu, l’emissora aposta per uns continguts més “refrescants”, però mantenient en tot moment una oferta de qualitat i de servei públic, com la resta de l’any.

El vaixell insígnia d’aquesta programació és el magazín matinal “Obert per vacances”, que s’emetrà en directe d’11 a 13 hores, de dilluns a divendres. Seran dues hores d’entrevistes, concursos, humor, informacions útils (previsió meteorològica, estat de la mar i les platges, agenda d’actes del dia...). 

La major part de dies s’emetrà des de l’umbracle situat al costat de la Confraria de Pescadors, al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu. Però de forma puntual també s’emetrà des d’altres indrets. Per exemple, amb motiu del Festival Terra Ibèrica, l’”Obert per vacances” es traslladarà a la Ciutadella Ibèrica. Algun dels programes es farà també des del Museu Casa Barral.

I la gran aposta de les tardes torna a ser “Surfing Safari”, que s’emetrà des dels estudis de Calafell.tv, de 15 a 19 hores, de dilluns a divendres. Serà una selecció musical comentada, que inclourà així mateix informació d’esdeveniments, actes i notícies socials d’abast local i comarcal, a la vegada que informació de serveis adreçats a la ciutadania (horaris i telèfons de farmàcies, oficina de turisme, policia, activitats esportives...).

Durant l’estiu es mantenen els tres informatius diaris: de 8 a 9 hores; de 13.30 a 14 hores; i de 19 a 19.30 hores. També les connexions amb els informatius de Catalunya Ràdio.

La resta de programació tindrà un component bàsicament musical, amb una selecció estiuenca de dilluns a divendres, i amb programes de col·laboradors els matins dels caps de setmana. A les matinades s’oferirà la repetició dels programes del dia.

Segons ha explicat el director de Calafell.tv, Jordi Nin, “els interessos informatius i d’entreteniment no són els mateixos durant els mesos d’estiu que la resta de l’any. Però hem cregut imprescindible mantenir els mateixos criteris de qualitat, adequant la graella tant als residents com als visitants que arriben a Calafell”.

Nin ha afegit que “som un servei al ciutadà i un mitjà promocional del municipi. Per això, els objectius d’aquesta programació d’estiu són, a més de mantenir la qualitat, arribar a diferents públics i donar suport al sector comercial local i als col·lectius que organitzen activitats durant aquests mesos”. També ha recordat que “la programació de Calafell.tv pot ser un excel·lent suport musical per als comerços, en tota època de l’any, però sobretot ara a l’estiu”.