Èxit del 3r. Mercat d’Intercanvi i Segona Mà a Calafell

15/04/2013

Aquest dissabte, 13 d’abril, ha tingut lloc el 3r Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell format per un total de 110 parades i organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calafell. 

En aquesta 3r edició vist l’èxit de participants i visitants de les dues edicions anteriors va fer que com a novetat l’Ajuntament  ampliés l’horari d’obertura, que ja no era només fins al migdia, sinó que s’allargava fins a les set de la tarda hora prevista de finalització del Mercat. No obstant, degut al nombre de visitants que hi havia en aquella hora es va decidir que el Mercat romangués obert una estona més.

Una altra novetat que presentava aquesta 3r edició era que a partir de les 18h l’Associació Cultural Arc de Calafell,  amb col·laboració amb Càritas i altres entitats que ajuden a les persones, va posar una parada on recollien tots aquells objectes (roba, calçat, estris per la casa etc) que els participants ja no volien i que servirien per ajudar a gent que ho necessiten. La iniciativa va tenir molt d’èxit.

El regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Vidal, ha manifestat que: “l’objectiu d’aquesta 3ra edició era consolidar el Mercat al Municipi i l’objectiu s’ha aconseguit. Podem dir que: tindrem Mercat per molts anys. D’altra banda, destacar la iniciativa de recollida d’objectes de l’Associació l’Arc de Calafell ja que en les edicions anteriors havíem detectat que al finalitzar el mercat molta gent tirava a les escombraries els objectes  i d’aquesta manera amb la recollida es tanca el cercle de donar una segona vida als objectes”. 

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, que va visitar el mercat juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Vidal, i altres regidors del consistori, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit d’aquest tercer mercat. “Calafell com a municipi organitza molts actes, però en aquest Mercat, en particular, l’èxit, la participació i el bon ambient que s’hi respira és gràcies a tots els ciutadans”, ha dit.

En el Mercat d’intercanvi i segona mà de Calafell, situat al Passeig de la Unió, si van poder adquirir objectes de segona mà com llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complements, material per a nadons o infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, disfresses, material informàtic o plantes, entre d’altres.

El proper Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell tindrà lloc el proper 21 de setembre.