Èxit del 5è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà a Calafell

11/05/2014

Centenars de persones s’han acostat al  5è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell, que ha tingut lloc avui a Calafell, i que estat organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calafell.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha visitat el mercat juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Vidal, i altres regidors del consistori, en aquesta 5a edició  que ha estat la que més demanda de participació ha tingut. Tantes han estat les sol·licituds de participació que, finalment, el 100% de les places disponibles per fer aquest mercat són ocupades per ciutadans de Calafell.

Els visitants que han vingut avui a aquest mercat han pogut comprar objectes de segona mà com llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complements, material per a nadons o infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, disfresses, material informàtic o plantes, entre d’altres i també han pogut fer intercanvis d’objectes.

Cal destacar que, entre els participants en aquest mercat, també hi ha associacions solidàries com SPLAF (Sol Pots Lluitar?), dedicada a donar suport als malalts de fibromiàlgia, així com altres tipus d’assocaicions.

Així mateix, l’Associació Cultural Arc de Calafell, en col·laboració amb Càritas i altres entitats que ajuden a les persones necessitades, han posat  una parada on s’han recollit tots aquells objectes (roba, calçat, estris per la casa etc) que els participants ja no han volgut i que serviran per ajudar a persones que ho necessiten.