La Guàrdia Civil i la Policia Local detenen els responsables d'una associació cannàbica

13/10/2015

La Guàrdia Civil de Tarragona, amb la col·laboració de la Policia Local de Calafell, van desmantellar dijous passat, 8 d'octubre, un club de fumadors de cànnabis. Van detenir els responsables del local, situat a una nau del Parc Empresarial: el president, la tresorera i dos treballadors, als quals s'imputa un delicte de tràfic de drogues.

Les investigacfions es van iniciar per les queixes de diversos veïns, que alertaven de la venda de drogues a una nau del polígon. La nau era seu d'una associació de consumidors de cànnabis, però se sospitava que a l'interior no tan sols se'n consumia sinó que també se'n venia i distribuïa a qualsevol comprador. Això darrer es considera tràfic de drogues.

Les primeres indagacions van confirmar els indicis originals, ja que eren innombrables les persones que accedien al local i hi romanien un espai de temps molt curt, durant el qual es produïa la transacció, segons ha informat avui la Subdelegació del Govern central a Tarragona.

Dijous passat, a les 11 del matí, les forces de seguretat van entrar al local amb la corresponent ordre d'entrada i escorcoll, emesa pel jutjat número 4 del Vendrell. Durant l'escorcoll es van localitzar diferents tipus de droga, a punt per la seva manipulació i comercialització, així com material per fer plantacions interiors de marihuana.

Els efectes confiscats durant l'operació són els següents:

-8.000 grams de marihuana seca preparada per a la venda

-500 grams de haixix

-3.000 bosses unidosis amb autotancament

-7 bàscules de precisió

-300 euros en efectiu

-1 pistola simulada

Els detinguts són tres homes i una dona, d'entre 24 i 37 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Vendrell i de Calafell. Han estat posats a disposició del jutjat número 4 del Vendrell.