L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris Penedès-Garraf estudien col·laborar en la promoció econòmica de Calafell

20/09/2015

L’Ajuntament de Calafell i l’Associació d’Empresaris Penedès-Garraf (ADEPG) estudiaran línies de col·laboració per la promoció econòmica del municipi. Properament, establiran un conveni marc de col·laboració i, més endavant, impulsaran projectes concrets. Aquest és el resultat d’una reunió entre ambdues parts, en la qual s’ha analitzat una col·laboració en matèria d’ocupació, promoció econòmica, comerç i turisme.

Algunes de les primeres actuacions podrien ser compartir les respectives Borses de treball, el suport a iniciatives emprenedores i activitats de formació.

En aquesta trobada, l’Ajuntament ha posat de manifest algunes de les seves prioritats pel que fa a la promoció econòmica de Calafell, que passen per activar el Parc Empresarial, la zona de vianats del nucli de la Platja i la zona comercial del Port de Segur. De la seva banda, l’associació ha lliurat a l’Ajuntament el document “Municipi i Empresa 2015”, un seguit de propostes per fomentar l’activitat econòmica que els empresaris plantegen als poders locals per al mandat municipal 2015-2019. 

Per part de l’Ajuntament, han assistit a la reunió l’alcalde, Ramon Ferré; la tinent d’alcalde de Turisme, Maria Teresa González, i la regidora de Comerç, Lluïsa Lastra. Per part de l’ADEPG, hi han participat el seu president, Jordi Solé, i la directiva Glòria Planas.

L’ADEPG és la principal associació empresarial a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Fundada el 1987, té presència a tots els sectors d’activitat econòmica i aplega petites, mitjans i grans empreses. Actualment té prop de 900 empreses i professionals afiliats.