L’Ajuntament de Pollença s’interessa pel funcionament del Servei d’Atenció al Ciutadà de Calafell

14/04/2014

L’Ajuntament de Calafell va rebre, la setmana passada, la visita d’una delegació de l’Ajuntament de Pollença, interessada a conèixer el funcionament del Servei d’Atenció al Ciutadà a Calafell.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de membres de l’Ajuntament de Calafell, es va reunir al seu despatx amb la delegació de Pollença, que estava encapçalada per l’alcalde, Bartomeu Cifre. En la reunió van ser presents també, per part de l’Ajuntament de Calafell, la regidora d’Hisenda, Montse López, el director de Serveis Econòmics, Lluís Torrado, i el cap d’Informàtica, David Roca. La delegació de Pollença estava formada, així mateix, pel regidor d’Hisenda, David Alonso, l’interventor, Alberto Valicourt, la secretària, Francisca M. Adrover, i el cap de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Mercè Dietrich.

En aquesta reunió ambdues delegacions van mantenir un intercanvi d’impressions sobre la situació en la qual es troben actualment ambdós ajuntaments, i també van tractar sobre aspectes tècnics de treball referents principalment al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de Calafell. La delegació de Pollença estava interessada a conèixer el funcionament del SAC de Calafell, per tal de poder aplicar alguns dels mètodes de treball que s’utilitzen.

Després de la reunió, els membres de l’Ajuntament de Calafell van acompanyar la delegació de Pollença a fer una visita a les instal.lacions del SAC, on se’ls va fer una demostració pràctica del funcionament d’aquest servei.