Campanya “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”, als comerços de Calafell Poble

04/06/2015

Els comerços de Calafell Poble duen a terme aquest mes de juny la campanya “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”, en la qual premiaran les compres que es realitzin durant aquests dies. L’objectiu d’aquesta campanya, que duen a terme 30 municipis de Catalunya, en el marc del Pla de Barris, és dinamitzar el comerç de proximitat i donar a conèixer els barris antics d’arreu del país.

Ahir es va fer la presentació oficial d’aquesta campanya de dinamització comercial, en la qual hi van ser presents els representants del municipis participants. Per part de Calafell, hi van assistir el regidor d’Urbanisme, Rafel Solé, i la regidora de Cultura i Treball, Sandra Suàrez. L’acte, que va tenir lloc al Palau Robert de Barcelona i va ser conduït pel presentador de televisió Llucià Ferrer, va comptar, entre d’altres, amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, i el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala.

Durant l’acte es va oferir una mostra de productes gastronòmics dels diferents municipis que participen en la campanya, entre els quals hi havia els “Sospirs de Calafell”, un merengue fet amb cacao i avellana, cuinats al forn.

La campanya “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”, consisteix a premiar els clients que, del 2 al 30 de juny, comprin a algun dels comerços, adherits en aquesta campanya, que en el cas de Calafell són 14 establiments del nucli històric. Per cada compra realitzada, els clients ompliran una butlleta, que entrarà en el sorteig que se celebrarà a principi de juliol, i en el qual es donaran set premis, consistents en productes o serveis oferts pels establiments d’arreu de Catalunya que participen en la campanya. Els set premis que se sortejaran sumen un valor total de 2.000 euros, dels quals 175 euros corresponen a productes dels establiments de Calafell.

Establiments de Calafell participants a la campanya

Els establiments de Calafell Poble que participen en la campanya i que, per tant, ofereixen la possibilitat de guanyar algun premi són:

Oh La Pelu

Cal Marus

Papereria Alaro

Hotel Antiga

Café de la Vila

Pastisseria Principal

Oriol Fruites i Verdures

Carnisseria Saura

Electrodomèstics J. Rovirosa

Estanc Rosell

Calçats Ricart

Fruites Anna

Els Terrossos

Cafès Elisa

Aquest és el segon any que els comerços de Calafell Poble participen en la campanya “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”. L’adhesió a aquesta campanya s’inscriu en la voluntat de l’Ajuntament de Calafell de fomentar el comerç d’aquest nucli del municipi, per la qual cosa també s’han realitzat altres accions com són les subvencions per endegar noves activitats o renovar els locals. A més, també cal recordar que l’any passat també es va completar la museïtzació del Castell de la Santa Creu, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants al nucli històric de Calafell.