L’Ajuntament ordena l’enderroc del Mirador de Segur

03/03/2012

Mirador SegurL’Ajuntament de Calafell ha declarat en estat de ruïna l’immoble situat al Mirador de Segur de Dalt, i n’ha ordenat el seu enderroc. D’aquesta manera, l’ajuntament vol acabar amb la problemàtica que, des de fa anys, pateix aquesta zona, derivada de l’estat d’abandonament d’aquest immoble.

De fet, després de fer una revisió de l’estat de l’edifici, tècnics de l’ajuntament han determinat que l’immoble està en tan mal estat que el cost de la seva rehabilitació superaria en més d’un 50% el cost d’una nova construcció. És per això que l’Ajuntament de Calafell ha declarat ara l’edifici en “estat de ruïna econòmica”, i ha enviat una notificació al propietari per tal que sol•liciti la llicència d’enderroc.

D’aquesta manera, la voluntat de l’Ajuntament de Calafell és que “amb l’enderroc d’aquest edifici se solucionin els problemes que des de fa molt de temps pateixen els veïns de la zona, per tal que puguin viure amb la màxima seguretat i tranquil•litat ”, ha explicat l’alcalde de Calafell, Joan Olivella.

Cal recordar que els veïns de la zona denunciaven, des de fa uns anys, els problemes de salubritat i d’inseguretat que patia la zona del Mirador de Segur, propiciats pel fet que, des de fa temps, aquest immoble està totalment abandonat. La parcel.la on està situada l’immoble és actualment un cúmul de brutícia, i a més molts veïns han estat objecte d’actes delictius a les seves pròpies cases.