Les obres de renovació de tot l'enllumenat públic de Calafell Park començaran al setembre

10/06/2010

Associació de Veïns i l'alcalde, Jordi SánchezLes obres de renovació total de l'enllumenat de la urbanització Calafell Park començaran al setembre i acabaran a finals d'any, segons han acordat avui una representació de l'Associació de Veïns i l'alcalde, Jordi Sánchez, durant l'acte de signatura del contrate de les obres.

Les obres podien començar en les properes setmanes, però els veïns han demanat a l'alcalde i al regidor d'Urbanitzacions, José Bonilla, un ajornament per evitar molèsties durant els mesos de juliol i agost, quan s'incrementa notablement la població de residents a la urbanització. Aquest matí, l'alcalde ha signat amb l'empresa Rubatec el contracte de l'obra, que puja a 656.550,99 euros i inclou la renovació total de l'enllumenat de la urbanització, que data de 1979 i presentava nombroses deficiències, i una vorera amb il·luminació entre Calafell Park i Mas Romeu.

Es tracta d'una de les inversions més destacades d'aquest mandat municipal pel que fa a les urbanitzacions del terme i llargament reivindicada pels veïns de la zona, junt a la construcció de la llar d'infants, actualment en marxa. L'alcalde ha destacat "la necessitat històrica que hi havia a Calafell Park de renovar l'enllumenat, una petició que des de l'equip de govern ens vam comprometre a executar en aquest mandat, com també ho hem fet amb la llar d'infants, i que acomplirem". L'obra començarà al setembre i tindrà una durada de quatre mesos. Donada la importància de la mateixa, una representació de l'Associació de Veïns Calafell Park ha estat present a l'acte de signatura. Es tracta del seu president, Miguel Corredera; el vice-president de l'associació, Ricard Urgell; la representant de la Comissió de festes, Cristina Gaón, i el tresorer, Sergi Sánchez.

El projecte inclou a més a més l'execució, en el vial entre Mas Romeu i Calafell Park, de la seva vorera esquerra en línia ascendent, que serà pavimentada i illuminada, "el que permetrà reduir la sinistralitat a la zona", ha informat el regidor d'Urbanitzacions, José Bonilla. El president de l'associació de veïns ha subratllat que "es tracta d'una molt bona notícia, perquè els veïns portaven anys reclamant la millora de la il·luminació. La il·luminació de què gaudim és la de l'origen, de l'any 1979, i el problema principal era de manteniment. Fa uns 12 anys es va fer la reversió de la urbanització a l'Ajuntament, que aleshores va adquirir el compromís d'arranjar-ho, però només en va fer pedaços".