Un nou parc infantil a Valldemar

31/03/2012

Parc infantil a ValldemarParc infantil a ValldemarL’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor d’Urbanisme, Rafel Solé, han inaugurat avui un parc infantil a la urbanització Valldemar.

L’alcalde de Calafell ha recordat que Valldemar “és encara una urbanització mancada de molts serveis”, i per això ha afirmat que “intentarem seguir fent més actuacions de millora en aquesta urbanització”. Així mateix, Olivella ha explicat que la construcció d’aquest parc infantil “s’emmarca dins la nostra voluntat de fer actuacions que millorin el dia a dia dels ciutadans”, i ha afirmat que espera que “aquest sigui un espai de trobada i convivència entre els veïns”.

La construcció del parc infantil inaugurat avui està ubicat a la cruïlla entre els carrers Ginesta i Clavell. Tanmateix, el projecte inicial ubicava aquest parc en una altra zona, situada en un pendent molt pronunciat. El regidor d’Urbanisme ha explicat que “des de l’equip de govern vam creure oportú construir-lo en la ubicació actual, on no hi ha tant pendent, i així ho vam consultar amb els veïns, que ens van donar la seva aprovació”. De fet, abans de procedir a la seva construcció l’Ajuntament de Calafell va voler fer una visita conjunta amb els veïns per ensenyar-los la zona on es construiria el parc, “ja que la voluntat d’aquest govern és treballar conjuntament amb els ciutadans de Calafell”, ha afirmat Rafel Solé.

A més, la construcció d’aquest parc no és l’única actuació que s’ha dut a terme en aquesta urbanització. L’Ajuntament de Calafell ha senyalitzat a Valldemar 4 passatges entre carrers, ha arreglat voreres que estaven en mal estat, ha obert carrers que estaven sense sortida, i ha arreglat part de l’enllumenat de la urbanització, així com també alguns camins de terra.

Finalment, també s’ha resolt el problema de la recollida d’aigües pluvials, instal.lant noves canalitzacions i solucionant alguns errors que es van cometre quan es va fer la urbanització.