Calafell es mulla per l’esclerosi múltiple

10/07/2014

Calafell se suma aquest proper diumenge, 13 de juliol, a la campanya "Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple". Diverses piscines del municipi s’han adherit a aquesta campanya, per tal que, aquells que ho vulguin, facin un "bany solidari" amb les persones que pateixen aquesta malaltia.

Les piscines de Calafell adherides a la campanya "Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple" són les següents:

 

•      Piscina Ona-Ona (Marquès de Samà s/n, Calafell)

•      Hotel Canadà Palace (Mossèn Jaume Soler, 44, Calafell)

•      Vilarenc Aqua (Avinguda Vilarenc, 2-4, Calafell)

•      Club Esportiu Sant Miquel (Repòs, 41, Segur de Calafell)

•                  Hostal Lleida (Carretera de Barcelona, 68, Segur de Calafell)

 

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple consisteix en mullar-se, en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa. Aquest any més de 600 piscines de Catalunya col.laboren en aquesta campanya, que va començar fa 21 anys i és la data més important per a les 7.000 persones que pateixen Esclerosi Múltiple a Catalunya, que veuen com un dia a l’any la societat es consciencia amb la malaltia.

Els fons recaptats van destinats a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física i als serveis socio-sanitaris que presta la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) a través dels hospitals de dia, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple.