Calafell s'adhereix al projecte Futbolnet, de la Fundació del Futbol Club Barcelona

07/04/2016

El ple municipal ha ratificat el conveni entre la Diputació de Tarragona i la Fundació del Futbol Club Barcelona, al qual s’ha adherit Calafell, dins del projecte Futbolnet. Aquesta iniciativa busca fomentar la integració social d’infants i adolescents que es troben en situació d’alta vulnerabilitat.

Aquesta integració s’intenta aconseguir amb una activitat en la qual, mitjançant l’esport, es doni un suport integral en termes d’educació, assistència sanitària, nutrició i recolzament psicosocial. L’adhesió al conveni no representa cap cost econòmic per a l’Ajuntament.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, aquest projecte “educa en valors, a través de l’esforç, el respecte, el treball en equip, la humanitat i l’afany de superació”. Rubio ha afegit que “també s’involucren les famílies perquè hi participin i esdevinguin el principal element integrador”.

La tinent d’alcalde ha recordat que “hem prioritzat la zona de Segur per a Calafell per a aquesta activitat perquè a aquest nucli no hi ha cap espai destinat a la preadolescència i el Futbolnet ha esdevigut l’espai integrador i dinamitzador que tanta falta feia”. Rubio ha afegit que “volem seguir participant en aquest projecte en properes edicions i integrar-hi altres nuclis del municipi on hi ha mancances semblants”.