El centre esportiu Vilarenc Aqua de Calafell recapta més de 2.000 euros per a l’Associació de Parkinson

17/02/2014

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el president del centre esportiu Vilarenc Aqua, Antonio Morales, han lliurat a la presidenta de l’Associació Parkinson de Catalunya, M. Carme Martí, un xec de 2.205 euros, recollits durant la campanya solidària duta a terme el passat mes de gener. També han estat presents en aquest lliurament el regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Calafell, Francisco Clavero, la regidora d’Esports i Promoció Esportiva, Maite Gonzàlez, la regidora de Benestar i Família, Maria Verge, i la presidenta de l’Associació Parkinson Comarques de Tarragona, Cori Sancho.

El centre esportiu Vilarenc Aqua de Calafell va dur a terme, del 30 de desembre al 8 de gener, una campanya de recaptació de fons per a l’Associació de Parkinson de les comarques de Tarragona. Els diners recaptats corresponen al total de matrícules obtingudes durant el període de campanya, les quals es van oferir a un preu de 15 euros, i que han anat destinades íntegrament a aquesta associació.

Aquesta no és la primera campanya que Vilarenc Aqua duu a terme per recaptar fons per una causa solidària. L’any passat Vilarenc Aqua ja va fer una campanya semblant, en la que va recaptar també uns 2.000 euros, i que va destinar a l’associació de la Lliga contra el càncer.

Vilarenc Aqua va obrir les seves portes el 2009, i és fruit d’una concessió administrativa atorgada per l’Ajuntament de Calafell a l’empresa Tandem Wellness SL. La instal.lació compta amb més de 5.000 m2 construïts, on hi ha: una zona d’aigües amb dues piscines climatitzades; una gran sala de fitness de 500m2 i tres sales polivalents on s’imparteixen activitats dirigides; una zona d’Spa amb 250m3 de capacitat; un Bar-restaurant; un centre d’estètica i bellesa; una ludoteca; i també acull la seu de la Regidoria de Promoció Esportiva i Esports de l’Ajuntament de Calafell.