Forum Calafell i Segur Centre fan una donació de gorres als Posa-hi Oli

29/04/2015

El grup de la gent gran del Posa-hi Oli ha rebut, per part de les associacions de comerciants Forum Calafell i Segur Centre, 350 gorres amb els anagrames de les dues entitats i del Posa-hi oli. El cost de les gorres ha anat a càrrec íntegrament de les dues entitats de comerciants.

 

L’acte de lliurament d’aquestes gorres va tenir lloc dilluns, al pavelló Joan Ortoll de Calafell; i dimarts, al pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell.

 

L’acte va comptar amb l’assistència de la regidora de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat, Maria Verge, que va donar les gràcies a les agrupacions de comerciants, tot dient que el Posa-hi oli lluirà les gorres en les diferents sortides que es porten a terme i d’aquesta manera faran propaganda del comerç del municipi.

 

El president del Forum  Calafell, Lluís Espuis, també va felicitar al Posa-hi oli per la seva participació en les diferents activitats que es desenvolupen dins del programa, i per l’empenta que tenen, tot alabant la bona tasca que es porta a terme des de la Regidoria de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat de l’Ajuntament de Calafell. Va excusar la seva presència, per motius laborals, el president de l’entitat Segur Centre, Josep Pallarès.

 

Els Posa-hi oli van fer un fort aplaudiment a les dues entitats col·laboradores per l’obsequi de les gorres.