Inauguració d’una exposició sobre persones discapacitades

28/11/2005

Calafell, 28 de novembre.- El proper dimecres, 30 de novembre, a les 19h. s’inaugurarà l’exposició “No queremos vivir, queremos sobrevivir”, a la sala d’exposicions de la platja de Calafell. Aquesta és una exposició de fotografies de persones amb discapacitat física, que formen part de l’associació Joan Sànchez.
Aquesta exposició consta de 30 fotografies que mostren la realitat de les persones discapacitades, “unes persones que sovint es troben oblidades per la societat”, ha explicat la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Calafell, Sandra Suàrez.
Amb motiu de la inauguració d’aquesta exposició, la regidoria d’Igualtat també ha organtizat un col.loqui posterior sobre “La discapacitat”, que anirà a càrrec de Sergio Andrada, autor de les fotografies i vicepresident de l’associació Joan Sànchez.
L’associació Joan Sànchez del Vendrell i Baix Penedès està formada per persones amb i sense discapacitat. Treballen per persones que tinguin qualsevol tipus de discapacitat física i sensorial, els donen suport, promouen activitats i fan una tasca de conscienciació social.
Recordeu:
DIA: Dimecres, 30 novembre
HORA: 19.00
LLOC: Sala exposicions platja
Sant Pere, 29-31.- Calafell
MOTIU: EXPOSICIÓ SOBRE PERSONES DISCAPACITADES