L’ajuntament de calafell promou una campanya de solidaritat amb el poble sahrauí

22/11/2005

Calafell, 22 de novembre.- La regidoria de Benestar Social, Gent Gran i Família de l’Ajuntament de Calafell promou, juntament amb l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) del Baix Penedès, una campanya de solidaritat amb els refugiats als campaments de Tindouf. Aquesta campanya es durà a terme fins al 16 de desembre i consistirà en la recollida de sabó, gel i xampú per als sahrauís.
Enguany l’ACAPS ha organitzat la 12a. Caravana d’Ajut Humanitari per al poble sahrauí, amb l’objectiu de fer arribar pastilles de sabó, gel i xampú als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf. En aquests campaments hi viuen 200.000 habitants de l’antiga colònia espanyola del Sàhara Occidental, que es troben refugiats en campaments des de l’any 1975.
L’Ajuntament de Calafell ha volgut participar en aquesta caravana, i per això promou la campanya de recollida en aquest municipi. És per això que s’han habilitat uns punts de recollida, als quals es pot dirigir tothom que vulgui contribuir a fer arribar aquests productes als sahrauís. Els punts de recollida es troben situats als centres escolars, a Cal Bolavà, i a les dependències municipals de la platja i de Segur de Calafell.