La Buena Mentira, aquest dijous al Cicle de Cinema d’Igualtat

05/05/2015

Aquest proper dijous, 7 de maig, dins el Cicle de Cinema d’Igualtat, es projectarà la pel·lícula “La buena mentira”, protagonitzada per Resse Witherspoon.

El film es projectarà al Centre Cívic Cinema Iris en dos passis: a les 18h. i a les 22h., i l’entrada és gratuïta. El primer passi inclou un debat posterior sobre el tema que tracta la pel·lícula.

Basada en fets reals, La Buena Mentira explica la història de Carrie (Resse Witherspoon), una treballadora social que ha d'ajudar i donar aixopluc a quatre refugiats sudanesos coneguts com "Els nens perduts del Sudan", i que gràcies a un sorteig, han aconseguit un trasllat als Estats Units. Conscient de la seva tragèdia, Carrie tracta d'ensenyar-los com han de viure en un món que no té res a veure amb el que van deixar al seu país d'origen.

El Cicle de Cinema d’Igualtat, que organitza la Regidoria de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat de l’Ajuntament de Calafell, té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre temes socials i d’igualtat d’oportunitats, posant en evidència els estereotips que estan arrelats en la nostra societat, mitjançant les temàtiques que s’aborden en les pel·lícules que es projecten, per tal d’afavorir espais de reflexió i promoure un canvi a favor de la igualtat. La projecció dels films que formen part d’aquest cicle de cinema té lloc habitualment el primer dijous de cada mes i l’entrada és gratuïta.