La Cantera Biker-bar recapta 140 quilos d’aliments per a persones necessitades de Calafell i Bellvei

28/04/2015

La Cantera Biker-bar ha celebrat, aquest passat diumenge, 26 d’abril, una matinal solidària durant la qual ha aconseguit recaptar 140 quilos d’aliments que es destinaran al Banc d’Aliments de Calafell i de Bellvei.

Durant tot el matí de diumenge, molts ciutadans, especialment motoristes, es van apropar a aquest bar, situat entre Calafell i Bellvei, per fer les donacions d’aliments.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la regidora de Benestar i Família de l’Ajuntament de Calafell, Maria Verge, i altres regidors del consistori, van fer una visita a les instal·lacions de La Cantera per interessar-se per com estava funcionant aquesta Matinal Solidària, i agrair als responsables d’aquest establiment aquesta iniciativa que han dut a terme. “Encara hi ha famílies del municipi que ho estan passant molt malament, i per tant qualsevol acció solidària com aquesta, és molt d’agrair”, afirma l’alcalde, Joan Olivella.

Del total recaptat, dues terceres parts es destinaran a Calafell i la part restant a Bellvei. Els organitzadors d’aquesta Matinal Solidària es mostren “contents pels resultats obtinguts”, i no descarten seguir fent més accions com aquesta.