La gent gran del Posa-hi Oli de Calafell celebra el seu 15è. aniversari

07/05/2015

El grup del Posa-hi Oli, el programa d’activitat física i dinamització cultural dirigit a la gent gran que duu a terme l’Ajuntament de Calafell, ha celebrat aquest matí, al pavelló Joan Ortoll, l’acte central del seu 15è. aniversari, juntament amb un grup de gent gran pertanyents al Instituto Municipal del Deporte de Barakaldo.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la regidora de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat de l’Ajuntament de Calafell, Maria Verge, i la regidora d’Esports i Promoció Esportiva, Maite González, han rebut, a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll, la comitiva de la gent gran de Barakaldo, presidida per l’alcalde, Alfonso García, i el regidor d’Esports i president de l’Instituto Municipal del Deporte, Carlos Fernández, que han vingut expressament a Calafell per acompanyar els Posa-hi Oli en aquest dia tan especial.

Agraïts per la seva presència, els Posa-hi Oli han fet una gran rebuda als de Barakaldo i junts han entrat al pavelló, cantant i ballant diverses cançons. Seguidament, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha agraït a la comitiva de Barakaldo la seva presència en aquest acte, i ha recordat que des de l’any 2.000 Calafell i Barakaldo mantenen un estret vincle i ha afirmat que “desitgem que aquests llaços que ens uneixen siguin per sempre”.

Així mateix, l’alcalde de Barakaldo, Alfonso García, ha recordat que tant Calafell com Barakaldo “tenim un objectiu comú: treballar per enfortir a les persones que es troben ja en una edat madura”, i ha convidat als calafellencs a tornar-los la visita ben aviat.

Després dels parlaments, la gent gran de Calafell i Barakaldo han realitzat una classe comuna d’activitat física i, posteriorment, han fet un dinar de germanor.

A la tarda, també fan un ball, amenitzat pel Duet Alma, i posteriorment es clou l’acte, donant el comiat a la gent de Barakaldo.