La pel·lícula “Hombres, mujeres & niños”, clourà el Cicle de Cinema d’Igualtat

02/06/2015

El proper dijous, 4 de juny, es projectarà la darrera pel·lícula del Cicle de Cinema d’Igualtat de la Regidoria de Benestar Social, “Hombres, mujeries & niños” un film de Jason Reitman protagonitzat per Adam Sandler, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Emma Thompson, Judy Greer, entre d’altres.

La pel·lícula es projectarà a Centre Cívic Cinema Iris, en dos passis: a les 18h, que inclourà una presentació i posterior col·loqui, i a les 22h. L’entrada d’ambdues sessions és gratuïta.

El film relata la història que investiga el efecte d’internet sobre un grup d’estudiants de secundària i també sobre els seus pares. D’aquesta manera mostra com internet ha canviat la forma de relacionar-se de la gent. Pornografia, blogs i xarxes socials seran al mateix temps una vàlvula d’escapament i causa de conflicte dintre la família.

Aquest Cicle de Cinema que ha tingut lloc el primer dijous de cada mes i es finalitza ara al juny i es reempendrà el primer dijous del mes d’octubre. Els seu objectiu és sensibilitzar la població en temes d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes mitjançant les temàtiques que aborden les pel·lícules, així com evidenciar els estereotips arrelats en la societat per promoure un canvi a favor de la igualtat i afavorir espais de reflexió vers la igualtat.