“Menú degustación”, aquesta setmana al Cinema d’Igualtat

02/12/2014

El proper dijous, 4 de desembre, es projectarà, al Centre Cívic Cinema Iris, la pel·lícula “Menú degustación”, dins el Cicle de Cinema d’Igualtat, que organitza la Regidoria de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat de l’Ajuntament de Calafell. El film es projectarà en dos passis: a les 18h., on hi haurà un colo·loqui poesterior, i a les 22h., l’entrada és gratuïta.

“Menú degustación” està dirigida per Roger Gual, i interpretada, entre d’altres, per: Clàudia Bassols, Marta Torné, Santi Millán, Vicenta N'Dongo, Andrew Tarbet. La pel·lícula narra la història d’una parella, Marc i Raquel que just un any abans de separar-se aconsegueixen taula en un dels millors restauratns del món. En aquest racó paradisíac de la Costa Brava es trobaran amb sibarites de tot el món i junts compartiran una de les millors experiències sensorials de la seva vida. Serà una vetllada inolvidable.

El Cicle de Cinema d’Igualtat, que té lloc el primer dijous de cada mes, té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre temes socials i d’igualtat d’oportunitats, posant en evidència els estereotips que estan arrelats en la nostra societat, mitjançant les temàtiques que s’aborden en les pel·lícules que es projecten, per tal d’afavorir espais de reflexió i promoure un canvi a favor de la igualtat.