Sardanes, cant i una volada de coixins, activitats per a La Marató de TV3, diumenge a Calafell

15/12/2017

Calafell se sumarà diumenge, 17 de desembre, a les activitats de La Marató de TV3, amb una ballada de sardanes, un concert coral i un acte molt original: un llençament de coixins al cel. TV3 connectarà en directe amb Calafell per emetre les imatges d’aquesta volada de coixins, gràcies a la càmera del temps instal·lada al Port de Segur.

Aquestes activitats començaran a les 12 del migdia, a la zona de petanca, situada al lateral del Port (costat Calafell). Allí hi haurà una ballada de sardanes organitazada per l’Associació Sardanista de Calafell, amb l’actuació de la Cobla La Principal de Tarragona. Tot seguit, hi haurà un concert de la coral infantil Llebeig.

A les 13.30 hi haurà la connexió amb TV3. Però es prega que qui vulgui participar arribi a les 12.30 hores i que porti de casa un coixí, a poder ser amb una funda de colors.

La Marató està dedicada enguany a les malalties infeccioses, amb el leitmotiv “La investigació pot canviar la història”. Les malalties infeccioses són la causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia. La majoria de malalties infeccioses es transmeten d'uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona. Tothom tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria són lleus, però algunes són molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.