“Viajo sola”, el 9 d’abril dins del Cicle de Cinema d’Igualtat

04/04/2015

El proper dijous, 9 d’abril, es projectarà, al Centre Cívic Cinema Iris, la pel·lícula “Viajo sola”, dins el Cicle de Cinema d’Igualtat, que organitza la Regidoria de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat de l’Ajuntament de Calafell.

El film es projectarà en dos passis: a les 18h. i a les 22h., i l’entrada és gratuïta. El primer passi inclou un debat posterior sobre el tema que tracta la pel·lícula.

“Viajo sola” és una pel·lícula italiana, dirigida per Maria Sole Tognazzi, que explica la història d’Irene, una dona guapa i soltera, que treballa com a crítica d'hotels de luxe. Viatja sola constantment, escrivint informes molt detallats sobre tots els errors del personal. Dedicada a controlar els horaris del servei d'habitacions, prendre la temperatura del vi blanc, mesurar nivells de pols, els seus viatges no són massa relaxants, i la seva vida personal és gairebé inexistent, excepte per la seva llarga amistat amb Andrea, un guapo proveïdor de menjar ecològic.

La pel·lícula tracta, per tant, sobre com Irene intenta trobar l'equilibri entre la seva vida laboral, amb els seus glamorosos destins i luxosos hotels, i la seva vida "real", plena de rutines diàries i relacions complicades.

El Cicle de Cinema d’Igualtat, que habitualment té lloc el primer dijous de cada mes, té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre temes socials i d’igualtat d’oportunitats, posant en evidència els estereotips que estan arrelats en la nostra societat, mitjançant les temàtiques que s’aborden en les pel·lícules que es projecten, per tal d’afavorir espais de reflexió i promoure un canvi a favor de la igualtat.