Biblioteques

Calafell revitalitzarà el nucli antic remodelant quatre equipaments culturals i cívics

21/03/2016

En alguns casos hi haurà obres; en altres, un canvi d’ús

Ampliació d’horari de la sala d’estudi, a la Biblioteca Ventura Gassol

26/05/2015

Del 18 de maig al 26 de juny la sala d'estudi de la Biblioteca Ventura Gassol estarà oberta de 20h a 22h, i els divendres de 16h a 20h.

Eva Solé i Pau Esquius, Lectors 10 de Calafell

23/04/2015

Eva Solé Llort i el petit Pau Esquius Silva, de només 5 anys, han estat nomenats per la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell com “Lectors 10”, per haver estat els usuaris que més préstecs de llibres han demanat al llarg de l’any 2014 en aquesta biblioteca. 

L’Oficina de català lliura materials per a l’Espai del Català de la Biblioteca Ventura Gassol

09/12/2014

El passat dijous, 4 de desembre, l’Oficina de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) va lliurar un nou lot de llibres per dipositar-lo a l’Espai del Català de la Biblioteca Ventura Gassol.

Clou el cicle de “Biblioteques amb Denominació d’Origen” a la Biblioteca Ventura Gassol

01/12/2014

Aquest dissabte, 29 de desembre, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat pel delegat  territorial  de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Jordi Agràs, la regidora d’Ensenyament, Sandra Suàrez, i altres regidors del consistori, han assistit a la darrera de les activitats literàries amb maridatge de vins DO Penedès a la Biblioteca Ventura Gassol.

Maridatge de literatura i DO Penedès, aquest mes de novembre a la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell

07/11/2014

La Biblioteca Ventura Gassol de Calafell ha organitzat, per a aquest mes de novembre, un programa d’activitats literàries amb maridatge de vins DO Penedès. 

Nou lliurament de materials a l’Espai del Català de la Biblioteca Ventura Gassol

10/01/2014

Aquest divendres, 10 de gener l’Oficina de Català de Calafell ha fet entrega d’un nou lot de materials cedits a l’Espai del Català que es va inaugurar el 6 de març a la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell.