Clou el cicle de “Biblioteques amb Denominació d’Origen” a la Biblioteca Ventura Gassol

01/12/2014

Aquest dissabte, 29 de desembre, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat pel delegat  territorial  de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Jordi Agràs, la regidora d’Ensenyament, Sandra Suàrez, i altres regidors del consistori, han assistit a la darrera de les activitats literàries amb maridatge de vins DO Penedès a la Biblioteca Ventura Gassol.

L’activitat d’aquest dissabte consistia en un taller familiar d’ “Estampació amb pàmpols” on els participants d’aquest taller van estampar una bossa de roba amb fulles de cep.

Al llarg de tots els dissabtes del mes de novembre la Biblioteca Ventura Gassol s’ha sumat al cicle “Biblioteques amb Denominació d’Origen”, impulsat per la Generalitat de Catalunya sota l’objectiu de potenciar els lligams entre el vi i la lectura.

Les activitats que s’han realitzat en aquest cicle, totalment gratuïtes, han estat:

Tast de Roald Dahl, on els participants van haver d’endevinar els diferents vins que acompanyaven a la lectura del relat de Roald Dahl.

La cuina de la salut, que va consistir en un “esmorzar saludable” amb tast de vins DO Penedès, que va permetre als assistents conèixer els beneficis del vi en la salut.

Collita de foc, on es va fer un “tast d’emocions” amb vins de D.O Penedès on cada fragment de lectura anava acompanyat d’unt tast de vi.