Eva Solé i Pau Esquius, Lectors 10 de Calafell

23/04/2015

Eva Solé Llort i el petit Pau Esquius Silva, de només 5 anys, han estat nomenats per la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell com “Lectors 10”, per haver estat els usuaris que més préstecs de llibres han demanat al llarg de l’any 2014 en aquesta biblioteca. 

 

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Calafell, Sandra Suàrez, juntament amb la directora de la Biblioteca Ventural Gassol, Lola Escoda, van lliurar ahir a la tarda a Eva Solé i Pau Esquius el diploma que els acredita com a “Lector 10”, la primera en la categoria d’adult i el segon en la categoria infantil, juntament amb un petit lot de llibres, com a obsequi de la biblioteca. El títol de Lector 10 és un reconeixement que les biblioteques del municipi realitzen, des de fa uns anys, a l’usuari adult i infantil que més préstecs ha sol·licitat durant l’any.

 

Lola Escoda va explicar que les biblioteques de Calafell atorguen aquest títol “per premiar la fidelitat dels nostres lectors”. En aquest sentit, tant Eva Solé com Pau Esquius han sol·licitat més de 150 préstecs durant un any, “cosa que equival a gairebé un llibre cada dos dies”, ha especificat la directora de la Biblioteca Ventura Gassol.

 

Aquest acte s’emmarca dins de la celebració de la Revetlla de Sant Jordi, que va tenir lloc ahir a la biblioteca de Calafell, i durant la qual també es va fer un Taller de Contes Perduts, a càrrec de La Porta de Fusta.

 

A més, ahir també es van presentar les novetats editorials de la biblioteca, que estaran exposades fins el dia 24, i que permeten als lectors sol·licitar la reserva de préstecs d’aquells llibres que més els interessi.