La Biblioteca Casa Nova de Segur estrena Club de Lectura aquest 2013

18/01/2013

Demà dissabte, 19 de gener, s’iniciarà el 1er cicle del Club de lectura de Segur de Calafell 2013 on es comentarà el llibre “Cometas en el cielo”, de K.Hosseini.

El llibre “Cometas en el cielo” ens explica la commovedora història de dos pares i dos fills, de la seva amistat i de com la casualitat pot convertir-se en fita inesperada del nostre destí. Obsessionat per demostrar al seu pare que ja és tot un home, Amir es proposa guanyar la competició anual de cometes i per fer-ho traeix al seu millor amic. Així, amb tot just dotze anys, el jove Amir recordarà durant tota la seva vida aquells dies en què va perdre un dels tresors més preuats de l'home: l'amistat.

El Cicle del Club de Lectura de Segur de Calafell està adreça a adults i es durà a terme el 3er dissabte de cada mes, fins al maig de 2013. Totes les lectures es faran a les 12h i estaran conduïdes per Sandra Pouza.

Les següents sessions previstes son:

  • 23 de febrer, on es comentarà el llibre “Las cenizas de Angela”, de F.McCourt
  • 16 de març, on es comentarà el llibre “La sonrisa etrusca”, de J.L.Sampedro
  • 20 d’abril, on es comentarà el llibre “Inés y la alegria”, de A.Grandes
  • 18 de maig, on es comentarà el llibre “Los sinsabores del verdadero policia”, de R.Bolaño

El club de lectura és una activitat de foment de la lectura i consisteix en un grup de persones que llegeixen un llibre proporcionat per la biblioteca i es troben un cop al mes per comentar-lo.

Per inscriure’s cal fer-ho a qualsevol de les dues biblioteques: Biblioteca Ventura Gassol situada al Pg. de la Unió, s/n, telèfon 977 691 284 i correu electrònic: biblioteca.calafell@gencat.cat o bé a Biblioteca Casa Nova situada a C/ Dinamarca, 8, telèfon i 977 161 864 i correu electrònic: biblioteca.segurdecalafell@gencat.cat.