Calafell celebra aquest dissabte una nova edició del Shopping Night

10/06/2016

Calafell celebra aquest dissabte una nova edició del Shopping Night, el certamen comercial que va posarse en marxa l’agost de l’any passat amb un gran èxit. De les 9 del vespre a la mitjanit romandran oberts la major part d’establiments de l’illa de vianants de la Platja, tot oferint descomptes i ofertes especials. A més, hi haurà animació, música en viu i decoració per tal de convidar els compradors a acostar-se a les botigues participants.

El Shopping Night és organitzat per l’Ajuntament i per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell. “L’any passat va ser un èxit i ara hi tornem, perquè el comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors, sobretot en aquests temps de crisi”, explica la regidora de Comerç. Lluïsa Lastra.

En aquest mateix sentit, el 18 de juny se celebrarà la Passarel·la de Moda Calafell Fashion Day, que arriba a la seva tretzena edició. A prtir de les 10 de la nit, al Passeig Marítim, al costat de la confraria de pescadors, divuit comerços locals mostraran els seus millors productes de roba i complements en una gran desfilada de moda. Models professionals i voluntaris locals, amb la col·laboració de perruqueria i estilisme d’establiments calafellencs, desfilen en aquesta passarel·la.

És una gran festa del comerç local que compta també amb el suport d’associacions i col·lectius empresarials i diferents establiments de restauració.