Calafell celebra la Castanyada i el Halloween amb activitats entre el 27 d’octubre i el 5 de novembre

26/10/2017

Calafell comença aquest divendres, 27 d’octubre, les celebracions de la Castanyada i del Halloween, amb diverses activitats que es prolongaran fins al 5 de novembre. Una de les activitats més tradicionals són les parades de castanyes. Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, els alumnes dels instituts vendran castanyes, de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores, a la plaça del Port de Segur de Calafell i al costat de la Confraria de Pescadors.

Però el programa ja comença aquest divendres a la nit, amb una festa d’oci nocturn al carrer Monturiol, activitat que es repetirà dissabte a la nit.

De la seva banda, a l’illa de vianants de la Platja hi haurà activitat de pintacares els dies 28, 29 i 31 d’octubre, i els 1, 4 i 5 de novembre. Així mteix, el dia 31 d’octubre, als comerços del municipi es farà el “trick-or-treat” (“truco o trato”).

Una de les grans atraccions d’aquests dies serà, però, el Túnel del Terror, que es farà al Mercat Vell. Serà a les tardes dels dies 28, 29 i 31 d’octubre i els dies 4 i 5 de novembre, a partir de les 18 hores. Diversos establiments comercials s’hi han adherit i fent-hi una compra es podrà obtenir un 50% de descompte en l’entrada. Enguany l’espectacle ofert estarà molt vinculat al món del circ.

Aquestes activitats són organitzades per les regidories de Turisme i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les associacions empresarials Fòrum Calafell, Calafell Poble i Calafell Nit.

D’altra banda, l’Associació de veïns de la Muntanya de Mas Romeu ha organitzat, per quart any consecutiu, el seu Passatge del Terror. Es farà aquest dissabte 28 d’octubre, a partir de les 21.50 hores, al recinte de la piscina de Mas Romeu (carrer Pep Ventura s/n). L’entrada costa 4 euros i inclou una consumició.

A més, dins de la programació de Divendres al Casal, que organitza la regidoria de Joventut, aquest 27 d'octubre s'ha oranitzat unt aller de cuina de Halloween. Serà de 17 a 19 hores, al centre cívic Cinema Iris. Per més informació i inscripció cal adreçar-se al Casal Jove, a la plaça de l'Alcalde Romeu, o trucar al telèfon 977 69 90 09 (extensió 678) o enviar un correu a joventut@calafell.org