Calafell posa en marxa aquest dissabte la campanya comercial del Dia del Pare

11/03/2016

Calafell posa en marxa aquest dissabte, 12 de març, la campanya comercial del Dia del Pare. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es prolongarà fins al 20 de març, és atreure compres a l’enton del regal d’aquesta diada amb propostes de tota mena a 19 euros, en referència al 19 de març.

Cada establiment participant oferirà com a mínim tres productes pensats com a possible regal per al Dia del Pare. Podran ser calçat, moda, òptica, rellotgeria, complements personals o de la llar... Però també pastissos, vins, licors, llibres, detalls..., “o fins i tot sopars, dinars, vermuts o degustacions”, explica la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra. La responsable municipal afegeix que “els productes oferts han d’encaixar en el perfil de regal i tenir el preu de 19 euros, que és la clau de la campanya per la sensació de continuïtat de l’oferta”.

Els productes oferts dins de la campanya ocuparan llocs preferencials als aparadors, que a més cada establiment decorarà d’acord amb el motiu del Dia del Pare. La campanya es desenvoluparà dins dels horaris comercials als establiments identificats com a participants, situats bàsicament a l’illa comercial del nucli de la Platja de Calafell i al centre del nucli de Segur.

La campanya del Dia del Pare és organitzada per l’associació empresarial Fòrum Calafell i l’Associació de Comerciants i Empreses Segur Centre, amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament.