El Calafell Fashion Day se celebrarà aquest dissabte, 9 de juliol

06/07/2016

La Passarel·la de Moda Calafell Fashion Day se celebrarà aquest dissabte vinent, 9 de juliol, a partir de les 10 de la nit, al Passeig Marítim, al costat de la confraria de pescadors. El certamen, que arriba a la seva tretzena edició, va ajornar-se el passat 18 de juny davant la previsió meteorològica adversa, però ara es torna a convocar, amb la intenció que esdevingui, com cada any, el tret de sortida de la temporada comercial d’estiu al municipi.

És també una de les desfilades de moda més important de la demarcació de Tarragona.

Divuit comerços locals hi mostraran els seus millors productes de roba i complements, en una desfilada amb models professionals i voluntaris locals, seleccionats mitjançant un càsting. També es compta amb la col·laboració de perruqueria i estilisme d’establiments locals. La desfilada té, a més, el suport, d’associacions i col·lectius empresarials i diferents establiments de restauració.

Hi participaran els comerços Diana, Tip Shop Top, Mainland, Mana-Mana, Mys, Maylu, Calçats Anna, Òptica Farmàcia Internacional, Only & Sons, F&G Pelleters, Regaliz, Roberto Italia, Sports Doña Amparo, Parole, Bondi, Beach anb Shopping, Tuttovision i Wisconsin. Hi participen també els estilistes Oh! La Pelu i Mercedes Bergés.

Finalment, hi col·laboren Fòrum Calafell, Segur Centre, Garden Vives, La Candela, Mar Blau, Hollywood Beach, Cavallets de Mar, Sa Caleta, Tapafell, Bar Calafell, Restaurant Giuseppe i El Rincón del Bierzo.