El comerç de Calafell comença la campanya de Sant Valentí amb "descomptes que enamoren"

08/02/2016

El comerç de Calafell ha engegat aquest dilluns la campanya comercial de Sant Valentí. És una iniciativa que, fins diumenge vinent, ofereix “descompten que enamoren” en compres i serveis als establiments adherits fins diumenge vinent, 14 de febrer. La campnya es reforçarà durant el cap de setmana amb una Fira dels Enamorats al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu.

Els compradors podran trobar aquests descomptes en botigues de moda, calçat, complements i regals, entre altres. També podran gaudir de sopars romàntics als restaurants adherits i que, com en el cas de les botigues, seran identificables amb un rètol a l’entrada. A la Fira dels Enamorats, els establiments treuran els seus productes a les parades situades al Passeig Marítim,

La campanya comercial de Sant Valentí és una iniciativa de les associacions empresarials Fòrum Calafell i Segur Centre i de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. La regidora de Comerç, Lluïsa Lastra, recorda que “iniciatives com aquesta tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local, sobretot en èpoques de temporada baixa, tot creant atractius per a les compres”.